Din primele informații se pare că bărbatul a ales să protesteze la înălțime după ce a fost evacuat dintr-o locuință socială situată pe strada Horea din municipiu.

Mai mult, protestatarul a strigat celor prezenți faptul că atâta vreme cât primarul ales Cătălin Cherecheș deținea funcție în executivul Primăriei Baia Mare problemele lui au fost ascultate.
Întregul protest a durat aproximativ 15 minute, bărbatul fiind dat jos de pe acoperiș de către polițiștii locali sosiți la fața locului pentru a interveni.

Protestatarul are 30 de ani și s-a decis să își manifeste nemulțumirile după ce a fost somat să își plătească datoriile către Primăria Baia Mare, înregistrate în urma locuirii acestuia în blocul social de pe strada Horea.

„A fost somat zilele trecute să își plătească acele datorii, punându-i-se în vedere faptul că va fi evacuate în caz de neplată. Nu a fost recalcitrant iar în momentul în care m-a văzut a coborât de pe acoperiș.
A fost avertizat verbal deoarece a cooperat și considerăm că nu se va mai întâmpla acest lucru”, a spus Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale din cadrul Primăriei Baia Mare.

După ce a coborât de pe acoperiș, bărbatul a fost condus la sediul Serviciului Public de Asistență Socială unde i s-a prezentat hotărârea judecătorească prin care este obligat să își plătească datoriile, acestea ridicându-se la aproximativ 1.800 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și