Un candidat nu prea simpatic mie, trebuie să recunosc, este Elena Udrea. „Blonda lui Băse” era vectorul de imagine al Guvernării Boc, guvernare care a distrus milioane de destine în România prin tăierile de salarii și pensii pe care le-a practicat, guvern susținut de către însuși marinarul șef, traian Băsescu.

Doamna Udrea încearcă acum să construiască o imagine edilică a domniei sale, însă imaginea este una falsă. Doamna prezidențiabilă se așteaptă să uităm cu toții episoadele în care guvernanții „Bocciști” furau și se îmbogățeau pe spatele celor cărora madam Udrea le tăia salariile și pensiile. Totodată, dânsa se mai așteaptă ca românii să uite de multiplele gafe de țață pe care le-a făcut: a trimis pantofi cu toc sub formă de ajutoare sinistraților, le-a aruncat copiilor ciocolată de la geamul limuzinei ca la ultimii colduși, plus multe alte gafe.

Există o vorbă în popor, conform căreia „lupul își schimbă părul, dar năravul ba!”. Doamna Udrea, chiar dacă încearcă să o joace pe blonda neprihănită, nu reușește să renunțe la vechile obiceiuri, minciuna fiind în continuare principala armă politică a domniei sale.

Pe site-ul de campaniei al „Blondei de la drept”, www.romaniafrumoasa.ro, madam Udrea prezintă toate realizările domniei sale din timpul guvernării Boc. Astfel, la capitolul „realizări personale”, pentru județul Maramureș madam Udrea se laudă cu „reabilitarea și modernizarea drumului județean Baia Sprie - Bârsana”.

Cât de nesimițită să fii să te lauzi cu realizarea acestui proiect, în condițiile în care drumul județean Baia Sprie - Bârsana este aproape impracticabil? Să nu uităm că acest mare proiect al lui Mircea Man și al Elenei Udrea s-a lăsat cu mai multe dosare penale în lucru la DNA.

Faptul că doamna Udrea se laudă cu „eșecus maramorosiensis” (drumul Baia Sprie - Bârsana) arată că în politica românească nesimțirea nu cunoaște limite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet