De ce candidez la Camera deputaților?

Timp de șase ani v-am fost alături prin emisiunea „Lunetistul presei”, iar mai apoi prin portalul de știri Sighet 247. În acest răstimp am râs sau am plâns împreună, v-am apărat şi v-am reprezentat în cadrul emisiunilor și editorialelor mele.

Am fost întotdeauna de partea Adevărului, dezvăluind toate matrapazlâcurile și furăciunile petrecute sub administrația deja condamnatului la închisoare în primă instanță Ovidiu Nemeș sau ori de câte ori statul şi-a bătut joc de noi, cetăţenii simpli. Nicio ameninţare pe care am primit-o nu m-a oprit să le-o spun verde-n faţă celor care au greşit.

Tot împreună am făcut haz de necaz şi am râs pe marginea celor ce se petreceau şi parcă viaţa nu era atât de grea şi reuşeam să trecem mai uşor peste momentele dificile. Toate acestea ÎMPREUNĂ!

Nimic din toate acestea nu se puteau realiza, dacă Dumneavoastră nu aţi fi fost alături de mine. Pentru aceasta vă mulţumesc din suflet.

Am observat însă că de foarte multe ori cele zise de mine în emisiuni sau publicate pe Sighet 247 le intrau politicienilor pe o ureche şi le ieşea pe amândouă. În nesimţirea celor mai mulţi, aceştia ignorau cerinţele populaţiei şi călcau peste cadavre doar pentru a-şi atinge scopurile proprii (de cele mai multe ori, un singur scop: să se îmbogăţească peste măsură, în timp ce noi sărăceam). Din acest motiv am decis să fac un pas în față şi să candidez la Camera Deputaţilor pentru că eu cred că pot să schimb ceva.

Din 1990 şi până astăzi, noi, maramureșenii, am fost reprezentaţi doar de deputaţi şi senatori care nu au făcut absolut nimic pentru noi. Din păcate, niciun sighetean nu se regăsește la aceste alegeri pentru Parlament printre locurile eligibile pe listele celorlalte partide, care au considerat că Sighetul și cea mai mare parte a Maramureșului Istoric nu merită reprezentate în Parlamentul României. Eu sunt singurul sighetean situat pe un loc eligibil. Candidez din partea PMP pentru Camera deputaților pentru că m-am săturat de deputaţi şi senatori inutili pentru noi, maramureşenii! Este timpul să facem o schimbare! Este timpul să avem pe cineva în Parlament care să ne reprezinte cu adevărat interesele!

Consider că după trei ani de emisiune TV și încă trei de ziar am ajuns să cunosc cel mai bine dintre toţi problemele Sighetului şi ale Maramureșului Istoric şi că îi pot reprezenta cel mai bine în Parlament. În acest răstimp am demonstrat că îmi pasă de Sighet şi de Maramureş şi că sunt capabil să rezolv multe dintre problemele acestora!

De obicei politicienii promit vrute şi nevrute: triplări de salarii, drumuri, apă, canalizare, ba chiar și tuneluri pe sub Gutâi, promisiuni din care se alege praful imediat după alegeri.

Eu promit doar ce pot realiza!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și