Ministrul a declarat că, exact înainte ca accidentul să se producă - cu 3 kilometri înainte de locul accidentului - șoferul de TIR s-a oprit pentru a-și cumpăra o cafea.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineața în jurul orei 04.45, iar ministrul crede că acest detaliu arată că nu oboseala a fost cauza producerii tragediei.

”Un lucru foarte important pe care voiam să vi-l aduc la cunoștiință, referitor la acest incident, înainte să se producă impactul la 4.45, am fost și eu informat de către poliție, șoferul a oprit cu 3 kilometri înainte de producerea acestui accident pentru a-și achiziționa, am înțeles, o cafea la popasul din localitatea Malu.

Până nu se va termina ancheta, nu vreau să mă antepronunț, dar nu cred că a fost vina oboseala la acest incident, dar rămâne să vedem ce va spune și poliția.” - a spus ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc a mai precizat că a fost recuperat și tahograful TIR-ului, urmând să se stabilească ce viteză a avut șoferul când a intrat în curba unde s-a produs accidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și