Sunt suspecați doi cetăţeni de origine britanică care au fost evacuaţi din club în noaptea incendiului. O a doua ipoteză enunţată de anchetatori este neglijenţa, existând informaţii că incendiul ar fi pornit din zona în care a fost organizat "Revelionul lăutarilor", motiv pentru care vor fi şi audiaţi Cornelia Catanga, Adrian Minune şi alţi interpreţi şi spectatori prezenţi la eveniment.

Procurorii vor să obțină, cu ajutorul unei tehnici speciale știută de către experţi, imaginile surprinse de camerele de supraveghere în noaptea incendiului, acesta putând constitui un indiciu crucial pentru a determina cauza şi identificarea vinovaţilor.

„Sunt ok. M-am speriat, în rest nu am nimic. Era trei şi ceva, aproape patru, noi oricum ne aflam la nişte mese mai aproape de ieşire (n.r.- Loredana şi Simona Traşcă). Am văzut că a plecat toată lumea din jurul nostru şi, la un moment dat, se vedea doar fum, nu mai puteai vedea nimic. La ştiri s-a spus că ar fi pornit de la scenă, dar acolo nu era nicio flacără, nu era nimic. Lângă scenă, la mijloc, sunt locurile VIP. Noi eram fix lângă ei, dar spre ieşire, la margine. Fumul venea dinspre ieşire, de la bar. S-a panicat lumea şi se îmbulzeau toţi spre ieşire. Eu eram cu prietena mea bună, cu Simona Traşcă, am apucat-o de mână şi nici nu am mai ţinut cont de ce aveam la noi, ce aveam pe masă, am luat-o direct spre ieşire. Toată lumea mă împingea, nu puteam nici să respir, dar am avut noroc cu cei de la Bamboo, staff-ul lor era foarte bine pregătit. Ne îndrumau pe unde să o luăm, uşa de la intrare era larg deschisă, am avut loc să ieşim, dar atunci când am ieşit m-am speriat pentru că era şi fratele meu cu noi, iar el nu mai ieşea dinăuntru. Era arhiplin clubul", a declarat Loredana Chivu, după ce a scăpat teafără din Bamboo.

citeste articolul complet pe b1.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet