Sistemul loteristic denumit SILOR (Sistem Loteristic Românesc) înlocuiește vechiul sistem operat de Loteria Română încă din anul 1993 și asigură continuitatea activității companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate și integritate.

Arhitectura noului sistem, proiectată atât din punct de vedere hardware cât și software de către specialiștii Loteriei Române, presupune și noi terminale de joc precum și un nou sistem central.

Sistemul loteristic SILOR este unul flexibil și va permite Loteriei Române să-și dezvolte, în viitor, portofoliul de produse și să introducă, inclusiv, vânzarea în sistem online.

„Sistemul SILOR este realizat în totalitate de către specialiștii Companiei Naționale «Loteria Română» S.A., prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranță, un mare câștig pe termen mediu și lung. Implementarea noului sistem era o necesitate și reprezintă rezultatul unui efort susținut, un pas important în dezvoltarea și modernizarea companiei, în acord cu exigențele tehnologiei actuale”, a declarat Ovidiu-Iulian Portariuc, Director General Compania Națională „Loteria Română” S.A.

Prima tragere Loto 6/49 a avut loc pe 7 februarie 1993, cu o urnă cu manivelă, și la 8 august 1993, în sistem automatizat.

Loteria Română a împlinit anul acesta 112 ani de activitate și este unul dintre cele mai longevive și valoroase branduri românești. Acționarul Companiei Naționale „Loteria Română” S.A. este Ministerul Finanțelor Publice.

„Consider ca această schimbare vine în primul rând în sprijinul cerințelor și așteptărilor jucătorilor și nu în ultimul rând în atingerea principalului scop care stă la baza funcționării și organizării Companiei Naționale „Loteria Română” S.A. – oferirea de jocuri responsabile și crearea fondurilor necesare pentru finanțarea obiectivelor de interes public național”, a subliniat Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice.

LOTO 6/49
prețul unei variante simple este de 5,00 lei
- preț bilet de joc 0,5 lei

NOROC
prețul unei variante simple este de 3,00 lei

JOKER
prețul unei variante simple este de 4,00 lei
- pret bilet de joc 0,5 lei

NOROC PLUS
prețul unei variante simple este de 2,00 lei

LOTO 5/40
prețul unei variante simple este de 3,00 lei
- preț bilet de joc 0,5 lei

SUPER NOROC
prețul unei variante simple este de 1,00 lei

PRONOSPORT(PRONO-S)
pretul unei variante simple pentru cota de participare 100% este de 6,00 lei
pretul unei variante simple pentru cota de participare 25% este de 1,50 lei
- preț bilet de joc 0,5 lei.

S-a modificat și sistemul de vânzare a biletelor. Biletul completat rămâne la casieră, iar clientul primește o chitanță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet