Deoarece neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și traversarea neregulamentară constituie cauze principale generatoare de accidente rutiere, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat ieri, 17 ianuarie, pentru identificarea şi sancţionarea celor care încalcă prevederile legale în acest sens.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat mai mulți pietoni care s-au angajat în traversare prin loc nepermis şi conducători auto care s-au abătut de la respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 11500 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii băimăreni au reţinut 9 permise de conducere.

Și polițiștii din Cavnic au acționat pe raza orașului, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureș, pentru depistarea șoferilor care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice sau neechipate corespunzător. În urma controlului efectuat, polițiștii din Cavnic au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vă îndrumă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi vă urează drum bun, în siguranţă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet