Suporterii romani s-au batut in noaptea de sambata spre duminica, iar MAE a anuntat luni ca noua dintre acestia au fost retinuti de politia franceza. Sapte au fost eliberati, iar doi se mai afla inca in spatele gratiilor.

"Ca urmare a demersurilor intreprinse de catre Ambasada Romaniei la Paris, prin intermediul atasatului de interne din cadrul misiunii diplomatice, pe langa autoritatile competente franceze, a rezultat ca in urma altercatiei au fost retinuti noua cetateni romani.

Sapte dintre cetatenii romani au fost ulterior pusi in libertate, pentru alti doi fiind prelungita masura retinerii.Pana in acest moment, niciunul dintre cetatenii romani nu a solicitat asistenta consulara din partea Ambasadei Romaniei la Paris", se arata intr-un comunicat al MAE, citat de ProSport.

Unul dintre suporterii ce a fost retinut este chiar un sportiv, pe nume Andrei Florescu, legitimat la sectia de rugby a CSA Steaua. George Boroi, comandantul CSA Steaua, a anuntat ca sportivul va fi dat afara deoarece a patat imaginea clubului.

Fanii romani din galeriile Steaua si Dinamo s-au luat la bataie pe strazile din Paris, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi.

Cel mai sifonat din acest conflict a iesit liderul galeriei lui Dinamo, Elias Bucurica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet