„Anul acesta a fost un an foarte bun. Cred că pot să mă laud cu vreo 150.000 de turiști din Marea Britanie, până la sfârșitul anului, ceea ce este foarte bine, o creștere de 20% față de anul trecut”, a spus Răzvan Marc.

Potrivit reprezentantului Biroului Național de Turism al României la Londra, „Transilvania este în continuare cea mai mare atracție a României, însă (...) din acest an au crescut și city-break-urile. (...) Încep să vină tot mai mulți tineri, nu la mare, ci în București, să se distreze. Sunt foarte multe petreceri de burlaci sau de burlăcițe. Vin și se distrează în speciaal în Centrul Vechi, în București”.

Răzvan Marc a sesizat o „creștere semnificativă” și a britanicilor care au venit în 2016, în Delta Dunării, pentru a observa păsările de la noi, în mediul lor. Observarea păsărilor este o pasiune a foarte multor britanici, dovadă că în această țară există foarte multe cluburi a celor pasionați de aceasta.

Reprezentantul Biroului Național de Turism al României la Londra a participat săptămâna aceasta la Sibiu, la un forum dedicat specialiștilor din turism.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet