Ambulanţa venea din judeţul Bihor şi transporta organele la aeroportul din Cluj, însă, pe Drumul Naţional DN1 E60, a fost implicată în accidentul de circulaţie.

Informaţiile de la faţa locului arată că ambulanţa se deplasa cu toate semnalele pornite şi a lovit în plin o maşină staţionată la semafor, proiectând-o într-o altă maşină care circula pe acelaşi sens de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului din maşina lovită de ambulanţă, acesta fiind şi transportat la spital.

Organele umane, transportate de un echipaj de poliţie la aeroport
Ambulanţa a fost în imposibilitatea de a-şi mai continua drumul spre aeroport, astfel că organele umane au fost preluate de un echipaj de poliţie din Floreşti şi transportate la aeroport.

"Accident rutier pe DN 1 E60, în localitatea Florești. O ambulanță care se deplasa pe DN 1E60 în direcția Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu autoturismul care o preceda, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Beliș. În urma acestui impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula în față. A rezultat rănirea conducătorului auto de 37 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative", a fost mesajul transmis de Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și