Descoperirea a fost făcută de către inspectorii de la Corp Control Birou Protecția Mediului, compartiment aflat în cadrul Direcției Generale de Acțiune Civică din cadrul Primăriei Baia Mare.

Sucursala bancară a mai fost supusă unui control la data de 23 mai. Atunci, banca a fost somată în scris să nu mai depoziteze deșeurile în alt loc decât în containerul de la firma de salubritate.

Peste două zile însă aceeași inspectori au descoperit o altă abatere de la lege, iar banca a fost sancționată cu suma de 2.500 de lei. În ajutorul inspectorilor de la Direcția Generală de Acțiune Civică a venit și un reprezentant al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, care a ridicat sacul care conținea documente cu caracter personal.

Directoarea sucursalei bancare se absolvă însă de orice vină. Aceasta a arătat cu degetul către firma de curățenie, spunând că aceasta nu a respectat protocolul încheiat cu banca. Doar că legal, angajații băncii au obligația să distrugă documentele și nu să le arunce la gunoi.

Potrivit unor surse, se pare că sucursala bancară nu deține nici măcar autorizație de funcționare pentru punctul de lucru situat pe bulevardul Unirii nr 11 A.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet