Viorica Timiș este, conform profilului de Facebook, directoare la Școala Gimnazială Nr. 5 din Sighetu Marmației. Cadrul didactic numit în funcție datorită afilierii la PNL, pe listele cărui partid apare candidat la consiliul local din orașul maramureșan, și-a exprimat opinia pe tema flagrantului care a dus la arestarea chirurgului brașovean Sorin Baloș.

„Fapta este de judecat, dar profesionalismul este foarte bun. Sper ca Godină să ajungă într-o zi pe mâna lui", a scris profesoara într-un comentariu pe pagina polițistului.

În replică, Marian Godină i-a dedidat o postare profesoarei Viorica Timiș, în dimineața zilei de sâmbătă, 6 noiembrie.

„Este comentariul unui director de școală, un om care se ocupă, sau ar trebui să se ocupe, de educația viitorilor adulți ai acestei țări.

Mi-e greu să pricep ce e în mintea acestei doamne și mi-e și mai greu să înțeleg cum poate dumneai să educe.

Cum educați, doamnă, un copil, când dumneavoastră sunteți capabilă de a-i dori cuiva o boală?

Cum educați, doamnă, un copil, când dumneavoastră încurajați corupția?

Ce i-ați spune, doamnă, unui copil care ar veni la dumneavoastră și v-ar spune că un medic i-a cerut părinților lui o sumă egală cu 12 venituri lunare ale lor, doar pentru ca el să se lăfăie în lux? Pentru obiectivism, puteți înlocui medic cu polițist.

L-ați îndruma să se împrumute, pentru că medicul/polițistul e foarte bun profesionist?", a scris Godină, printre altele.Reamintim, medicul Sorin Baloș a fost prins de oamenii legii în timp ce lua 8.000 de lei mită pentru o operaţie. Mai luase încă 2.000 lei, „avans", pentru aceeaşi intervenţie, pentru că iniţial ceruse 10.000 de lei. Suma i-a fost cerută unei persoane care s-a adresat poliţistului Marian Godină, cerându-i un sfat. Godină l-a îndemnat să ia legătura cu DGA, astfel polițiștii au organizat flagrantul doctorului cardiolog.

De menționat că medicul în cauză este originar din Sighet

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și