Însă, femeia a intervenit între forțele de ordine și o ruda care în aceeași zi a amenințat cu moartea și cu un topor o vecină.

Femeia nu a fost mulțumită de amenda primită și a contestat-o în instanță. Procesul s-a derulat la Judecătoria Câmpeni, iar o primă decizie a fost dată în data de 26 ianuarie 2021.

Incidentul s-a petrecut în data de 18 mai 2020. Atunci o femeie a apelat numărul de urgență și a reclamant că un vecin ” a amenințat-o cu moartea, a luat un topor cu care a început să lovească gardul care le desparte proprietățile, în timp ce afirmă că va intra în casă și o să o omoare”, se arată în motivarea instanței.

Un echipaj de poliție alături de unul de jandarmi au intervenit l-au identificat pe bărbat care era agitat și l-au încătușat.

În acel moment femeia a intrvenit i-a jignit pe polițiști și a încercat să îl scape pe bărbat de oamenii legii.

La scurt timp de la plecarea echipajelor, femeia a apelat la numărul de urgență și a spus că a fost amenințată de polițiști cu amenda.

Polițiștii au constat că femeia nu a avut un motiv întemeiat să sune la 112 și au amendat-o cu 500 de lei.


La Judecătoria Câmpeni, magistrații au analizat cazul dar nu i-au dat dreptate femeii care a contestat amenda primită.

Drept urmare au respins cererea acesteia. Decizia nu este definintivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile de la comunicare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet