Povestea este confirmată și de alți localnici, care se feresc să vorbească deschis despre situație, de frica bărbatului. În lipsa unor dovezi clare, polițiștii nu pot face nimic.

Femeia locuiește singură, de când a rămas văduvă. Povestește că are probleme cu vecinul ei de câteva luni. Recent a lipsit de acasă, iar la întoarcere, a găsit mai multe stricăciuni.

Flore Bogdan, reclamantă: „M-a ameninţat cu bătaia şi cu moartea. Îmi e frică să ies pe stradă că sunt singură şi văduvă şi nu am pe nimeni. Mi-e foarte teamă, deja mă apucă tremurul de frica lui. Am depus plângere la poliţie şi recunoaşte că mi-a adresat insulte, dar nu recunoaşte că m-a şi ameninţat”.

Vecinii au fost martorii unor episoade de acest gen.

Vecină: „A zis că îi sparge gardul şi pe dânsa o omoară. Eu n-am zis nimic, niciun cuvânt. La amândouă ne-a fost frică. Cu mine n-a avut treabă, dansa era pe scară şi n-a avut treabă cu el”.

Femeia spune că va depune și de această dată plângere la poliție, după ce a găsit gardul stricat. Bărbatul acuzat nu a putut fi găsit, pentru un punct de vedere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și