Victima a fost transportată la spital, cu răni grave în zona pieptului. Copilul a scăpat neatins şi este acum în grija bunicilor. Iar agresorul a fost încătuşat.

Scenele s-au petrecut într-o clădire dezafectată, în apropierea gării din oraşul Seini. Orbit de furie pentru că tânăra nu vrea să se întoarcă la el, bărbatul a atacat-o cu un cuțit, chiar dacă în brațe își ținea copilul de numai zece luni. Femeia a reușit să protejeze bebeluşul, dar ea a fost rănită grav. Individul în vârstă de 30 de ani a fugit apoi, fără să se uite în urmă.

Localnică: "Şi-o înjunghiat nevasta. Are un copil cu femeia."

Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș: "Imediat după comiterea faptei bărbatul a fugit de la faţa locului înspre judeţul vecin, fiind găsit de poliţişti la domiciliul sau din judeţul Satu Mare."

Tânăra a fost transportată la spitalul din Baia Mare şi a rămas internată în secția de chirurgie, în stare gravă. Bebeluşul a scăpat nevătămat.

Cazul a ajuns acum şi în atenţia inspectorilor de la Protecția Copilului.

Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș: „Minorul este în afara oricărui pericol, în grija bunicii materne. În funcţie de concluziile anchetei, vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare."

Agresorul este acuzat de tentativă de omor şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet