După cinci ani de pregătire în modelling și prezentări de modă, inclusiv pentru Cătălin Botezatu, Bianca a reușit deja până acum să aibă propria emisiune de modă pentru copii, la un post de televiziune local.

"Este prima ei victorie. Ea are foarte multe prezentări de modă, foarte multe apariții pe bannere, prezintă și o emisiune la un post de televiziune local din Brașov. Bianca merge destul de des și la București, a prezentat și pentru Cătălin Botezatu. Bianca are 11 ani și merge la școală, este o elevă bună și face și înot. Pentru noi această performanță obținută de Bianca este prima de acest gen și pentru școala noastră cu atât mai mult mă bucur", a declarat Cleopatra Bujor.

După ce s-a pregătit la o școală privată de modelling din Sibiu, fetița a câștigat două din cele cinci premii care au fost oferite la concursul internațional de frumusețe din Turcia.

În finala de sâmbătă seara care a avut loc la Amfiteatrul din centrul Bodrumului, Bianca a reușit să fie desemnată cea mai frumoasă din lume, purtând o rochiță de seară semnată Bianca Drăgușanu.

"În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model și Supermodels of the World, Bianca Nicole Drăghiciu a câștigat locul I la secțiunea Supermodels of the World, fiind urmată pe locurile II și III de ucrainencele Elisabeta Titova și Albina Cercaska. Dezinvoltă, spontană, cu multă prezență scenică și, nu în ultimul rând, frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradițional, ținută casual de zi și proba rochiei de seară", se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

"Super Model of the World" și "Best of the Best"—premiu special al juriului — un alt titlu câștigat de Bianca, îi vor aduce probabil fetiței din Sibiu numeroase invitații și participări la concursuri internaționale de gen, apariții în reviste, evenimente mondene, acestea fiind doar un pas spre alte experiențe la fel de frumoase și de reușite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet