Gheorghe Zamfir este invitatul special al celui care organizează concertul din Sibiu, tânărul naist sibian Radu Nechifor, unul din foștii elevi ai maestrului.

"În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor pentru că au fost alături de noi până acum. În ediția din anul acesta, care este și ultima, am încercat să punem la punct cât mai bine toate detaliile pentru a oferi un spectacol magic. Vă aștept în această seară în centrul orașului pentru a asculta încă o dată Povestea Naiului și sper că vom conta pe sprijinul vostru și la următoarele proiecte pe care le vom desfășura", a declarat vineri, Radu Nechifor, în cadrul conferinței de presă.

Radu Nechifor va cânta din nou pe scenă alături de profesorul lui, după mai bine de șase ani. Tânărul naist va cânta cinci genuri muzicale diferite: folclor, clasic, jazz, pop-rock și DJing. Printre invitații speciali ai serii se mai numără Ozana Barabancea, Delia, Cvintetul Vocal Anatoly, DJ Johnny DaMix, Marius Preda, Cezar Cazanoi, Transition, Taraful Marin Alexandru și mulți alți muzicieni și instrumentiști.

Prezentă la conferința de presă de dinainte de concert, Ozana Barabancea a declarat: "Eu mă simt la Sibiu ca acasă. Publicul de aici este un public avizat, aș putea spune, care știe ce înseamnă muzica bună, iar ideea lui Radu de a îmbina mai multe genuri muzicale este binevenită, deoarece oamenii au nevoie de diversitate".

Membrii Cvintetului Vocal Anatoly au anunțat că pentru ei este o premieră acest spectacol în care se află cinci genuri muzicale.

Anul viitor, "Povestea Naiului" nu va mai continua, însă Radu Nechifor a dat asigurări că va urma la Sibiu un alt concept muzical inedit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și