oncertele se vor desfășura în Baia Mare și în Sighet. La fel ca anul trecut, cele două evenimente vor fi dedicate victimelor din Colectiv, scrie maximumrock.ro.

În Baia Mare, evenimentul se va desfășura pe parcursul a două seri, 27 şi 28 decembrie, la Shadows Rock Bar. Vor mai concerta și alte trupe precum Ethernus, Riot Monk, Morbid Tales și Ultimul Nivel.

La Sighetu Marmaţiei, evenimentul va avea loc pe 29 decembrie, în Club Fashion. Vor urca pe scenă, alături de Dirty Shirt, Morbid Tales, Riot Monk, Ultimu Nivel.

Prețul unui bilet este de 25 din lei pe seară (atât la Baia Mare, cât și la Sighet), din care 50% vor fi donați direct către prieteni de-ai trupei care au supraviețuit tragediei de la Colectiv (Alexandra Furnea, Pavlos Gabriel Popovici, Andrei Cătălin Szilagyi și Flavia Lupu) și sunt în continuare într-un proces de recuperare lung și costisitor.

Restul de 50% sunt destinați acoperirii cheltuielilor de organizare pentru concertele Moș Crăciun e Rocker din Baia Mare și Sighetu Marmației și eventual suport pentru formații. De asemenea, va exista o cutie de donații, pentru cei ce doresc să participe cu o sumă mai mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet