,,Mulțumim domnului doctor Cosmin Dicu, medic primar Ortopedie Traumatologie în centrul Universitar Cluj Napoca și domnului doctor Bogdan Morariu, care cu generozitate au acceptat să implementeze acest nou tip de intervenție chirurgicală în secția noastră, supraveghind activ acest proces și oferindu-ne din experiența lor. Mulțumim și domnului manager jr. George Alexandru Oros pentru deschiderea și sprijinul pe care l-am primit în pregătirea acestui nou program de artroplastie de genunchi,, afirmă dr. Andrei Prie, medic șef Secția de Ortopedie șiTraumatologie.

Șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie de la Spitalul Județean de Urgență Baia mare a precizat că: ,, Deși toți medicii secției noastre sunt calificați pentru acest tip de operație, am ales ca echipa operatorie să fie compusă din colegii noștri mai tineri, dr. Norbert Friedl, dr. Radu Harlișca și dr. Rareș Mosut, medici specialiști, acordând astfel credit entuziasmului profesional al medicilor tineri. Să nu uităm nici ajutorul echipei de Anestezie-terapie intensivă condusă de domnul doctor Artur Donica, alături de care împărțim zilnic efortul și satisfacțiile muncii noastre, și căruia îi mulțumim pentru colaborare. Subliniez, de asemenea, și aportul important al echipei de asistenți medicali instrumentali și infirmieri de la sala noastră de operație, condusă de asistent principal Cristian Taloș. Personal, în calitate de medic șef de secție mulțumesc tuturor celor care au participat la reușita acestui nou proiect. Bineînțeles, nu ne vom opri aici. Ortopedia evoluează continuu și ne vom strădui să ținem constant pasul cu progresul,,

Managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare susține că acest program nou de artroplastie face parte dintr-un proces mai mare de extindere a serviciilor medicale pe care le oferă spitalul. ,, De la începutul mandatului, mi-am asumat continuarea procesului de modernizare a spitalului și de extindere a serviciilor medicale pe care le oferim maramureșenilor, iar programul de artroplastie de genunchi cu proteze totale face parte din proiectul nostru de dezvoltare. Mulțumesc tuturor medicilor, întregului personal medical de la secțiile implicate în efectuarea acestor intervenții medicale pentru profesionalism, pentru pasiunea și devotamentul arătate în munca de zi cu zi,, a declarat managerul jr. George Alexandru Oros.


Spitalul Județean de Urgență ” Dr.Constantin Opriș ” Baia Mare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și