O româncă a păcălit un spaniol, cerându-i diverse sume de bani, pe motive false, cum ar fi boli grave, accidente și situații critice în familie. Printre mincunile inventate de româncă pentru a obține bani se numără și o tumoare pe creier, o operație pentru extirparea uterului, chimioterapia și radioterapia.

De fiecare dată când bărbatul a cerut să îi fie returnați banii sau să primească o explicație, femeia l-a mințit și i-a spus că a fost înșelată de avocatul său din România și că banca unde avea depuși banii i-a înghețat conturile. Pentru a putea recupera toată suma, românca i-a cerut și mai mulți bani.

Timp de doi ani de zile, în perioada 2015 – 2017, femeia a reușit să obțină suma totală de 922,000 de euro. Pentru a-i furniza acei bani, bărbatul și-a vândut trei proprietăți, a făcut cinci împrumuturi la un prieten și alte patru împrumuturi la bănci.

În momentul în care românca și-a dat seama că nu va mai reuși să obțină niciun ban de la bărbat, aceasta a rupt orice legătură cu el și a dispărut din locuința în care stătea, potrivit eldiariomontanes.es, citat de Antena 3.

Bărbatul a decis să o dea în judecată pe femeie și a reușit să câștige cazul. Femeia a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, a fost amendată cu suma de 4,320 de euro și este obligată acum să plătească despăgubiri care să egaleze suma fraudată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și