Activităţile specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dus la identificarea unui băimărean în vârstă de 56 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Din investigaţiile efectuate a reieşit că băimăreanul, folosind chei potrivite, a pătruns într-o locuinţă situată pe strada Aleea Uranus din municipiul Baia Mare, de unde a sustras un telefon mobil şi o tabletă. O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura reţinerii băimăreanului pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii din Baia Sprie au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt pe numele unui tânăr de 27 de ani, din oraş. Acesta este bănuit că în data de 29 mai, în timp ce se afla într-un local public de pe strada Aleea Minerilor, a sustras telefonul mobil al unui angajat. Telefonul, în valoare de 1 700 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Şi la Târgu Lăpuş poliţiştii au identificat o tânără de 19 ani domiciliată în comuna Lăpuş, bănuită că a sustras 222 de lei dintr-o sală de clasă a unei unităţi şcolare din oraş. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet