Imediat după ce a fost operată de apendicită, speriată de gândul că părinţii ar putea află de la medic că nu mai este virgină, B.A. a strigat ca din gură de şarpe că a fost victima unui viol, arătându-l cu degetul pe asistentul medical care intrase de câteva ori în salon pentru a-i administra calmante. Secţia de Chirurgie a fost pusă pe jar, tatăl adolescentei strigând că va chema Procuratura şi Poliţia pentru a-l trage la răspundere pe bărbatul care ar fi abuzat sexual de fiica sa, potrivit Info Braila.

"Striga că fata lui este virgină. Se bătea cu pumnii în piept că e domnişoară, că nu a greşit cu nimic şi cum s-a putut întâmpla aşa ceva în spital. Nimeni nu ştia ce să creadă, dar Viorel (n.r. asistentul medical) e om serios, în toată firea", ne-a declarat o infirmieră.

În jurul orei 09.00, poliţiştii au fost alertaţi de tatăl fetei, ajungând la spital pentru a desfăşura primele cercetări cu privire la "oribila faptă" reclamată. Oamenii legii au ridicat hainele presupusei victime şi au decis că aceasta să fie transportată la maternitate pentru a-i fi recoltate probe biologice, care urmau să fie analizate de medicii legişti.

De asemenea, a fost interogată şi colega de salon a adolescentei, care le-a spus poliţiştilor că nu a fost martoră vreunui viol şi că a dormit mai tot timpul, însă fără să fie trezită de zgomote ciudate sau ţipete. După ce medicii specialişti au stabilit că tânăra brăileanca nu a fost victima unei agresiuni sexuale, anunţându-i însă pe părinţi că fiica lor nu mai e de ceva vreme virgină şi că a întreţinut relaţii sexuale cu doar câteva ore înainte de operaţie.

Într-un final, ea a recunoscut că a minţit şi că a avut contact sexual cu iubitul ei, însă de frica tatălui, fata a inventat o poveste care şi-a închipuit că va fi explicaţia cea mai plauzibilă pentru părinţii care ştiau că nu a fost atinsă de niciun bărbat. În cauza s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și