Înainte cu 20 de minute de producerea nenorocirii, Aurelia i-a trimis un SMS mamei sale în care i-a cerut scuze pentru gestul său şi a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii în vârstă de 8, respectiv 3 ani.

Drama prin care Aurelia trecea a ieşit la iveală abia acum, la aproximativ trei săptămâni de la tragedia rutieră pe care a provocat-o intenţionat.

Totul ar fi început în urmă cu mai bine de un an, atunci când soţul Aureliei ar fi început să se drogheze după ce ar fi intrat într-o grupare interlopă, potrivit mamei tinerei care s-a sinucis.

După ce bărbatul ar fi început să consume substanţe interzise, între cei doi soţi au început scandalurile. Femeia a făcut nu mai puţin de 21 de plângeri la Poliţie împotriva lui şi în toate reclamaţiile se plângea că este bătută, tăiată şi ameninţată cu pistolul.

La rândul ei, şi mama Aureliei a depus numeroase plângeri împotriva ginerelui.

“Fiica mea a fost bătută şi ameninţată în repetate rânduri, că i se aduc tot felul de acuzaţii din partea lui, acuzaţii care nu sunt adevărate, iar noi stăm permanent într-un stres că într-o zi îşi va pune în aplicare ameninţările şi ne va omorî fiica, iar copiii vor rămâne fără mamă”, a scris femeia într-un dintre reclamaţiile depuse la Poliţia din Roşiorii de Vede.

Aurelia a povestit oamenilor legii că a fost bătută chiar în faţa copiilor, ameninţată cu pistolul la tâmplă şi umilită. La un moment dat, bărbatul ar fi tuns-o pentru a o pedepsi.

Mama tinerei s-a mai plâns, într-o altă reclamaţie la Poliţie, că fiica ei a fost supusă unui test la detectorul de minciuni de soţul ei care, din cauza drogurilor, avea halucinaţii şi o vedea pe femeie în pat cu un alt bărbat.

Aurelia ar fi trecut testul poligraf, însă soţul ei a continuat să o acuze că îi este infidelă. După o altă perioadă de timp, bărbatul a ajuns să fie dator cu 100.000 de euro la cămătari, motiv pentru care s-a decis să vândă casa în care locuia alături de soţie şi de cei doi copii.

Femeia s-a împotrivit şi a primit o nouă corecţie din partea soţului ei.

Pe 17 octombrie, Aurelia nu a mai suportat bătăile şi umilinţele la care a fost supusă şi s-a decis să îşi ia viaţa. S-a urcat la volanul autoturismului marca Smart şi a plecat către localitatea Măldăeni.

Înainte de a intra cu viteză într-un TIR care circula pe contrasens, Aurelia i-a trimis mamei sale un SMS în care a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii.

După accident, mama Aureliei a încercat să obţină custodia celor doi copii, însă ei au rămas cu tatăl lor. Femeia a descoperit că bărbatul a continuat să se drogheze şi i-a filmat şi pus pe Facebook pe copiii care… fumează.

În prezent, poliţiştii şi procurorii din Teleorman au deschis o nouă anchetă şi fac cercetări asupra acuzaţiilor aduse bărbatului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și