Alena Kravchenko, în vârstă de 35 de ani, din Odessa, Ucraina, și-a crescut părul de la vârsta de cinci ani, după ce mama ei i-a spus că femeile trebuie să aibă mereu părul lung. Acum, ea se mândreşte cu o podoabă capilară atât de generoasă încât are momente când calcă pe ea din greşeală, mai ales dacă nu este atentă atunci când merge.

În ultimii 30 de ani, Alena a avut o rutină strictă de îngrijire a părului. Aceasta își spală părul doar o dată pe săptămână, într-un proces care durează 30 de minute și nu-și perie niciodată părul cât timp este ud pentru a preveni ruperea lui. De asemenea, nu folosește căldură pentru a-l usca, preferând să-și usuce părul în mod natural, potrivit Mirror.

În rutina ei simplă de îngrijire a părului, Alena a introus măștile de păr și masaje pentru pielea scalpului. Potrivit femeii, oricine poate atinge aceeași lungime impresionantă dacă are răbdarea și aspirația de a-și lăsa părul să crească atât de mult.

”Drumul meu către părul lung a început la vârsta de cinci ani. În acel moment mi s-a tuns scurt părul și nu m-am mai dus niciodată la coafor pentru o tunsoare. Încă din copilărie, mama mi-a spus că o femeie ar trebui să aibă părul lung. Aceste gânduri sunt adânc înrădăcinate în mintea mea și mi-am crescut părul cu mare drag în toți acești ani. Folosesc măști naturale, o selecție de produse cosmetice profesionale, îmi clătesc părul cu ierburi și fac masaje la cap în mod regulat. Acum, am atins o lungime unică, deoarece părul meu este mai lung decât înălțimea mea și îmi place foarte mult. Îmi place să mă deosebesc de mulțime, îmi place să fiu comparată cu o prințesă pentru că mă face o persoană unică și neobișnuită”, a declarat aceasta.

Alena susţine că părul ei este apreciat inclusiv de către bărbaţi
”Bărbații adoră blondele naturale și cu această lungime de păr, sunt întotdeauna în centrul atenției atât în ​​rândul localnicilor din orașul meu, cât și pe rețelele de socializare. Multe persoane din oraș mă cunosc și de fiecare dată când mă văd îmi admiră lungimea şi culoarea aurie a părului. Trecătorii mă întreabă dacă pot face poze, mă întreabă dacă părul meu este real, cer să-l atingă și de multe ori nu le cred ochilor când mă văd”, a specificat Alena.

Reacția evidentă a oamenilor, care sunt şocaţi, dar într-un sens bun, o fac pe aceasta să fie şi mai motivată să continue să îşi crească părul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet