„Salutaţi-o pe prezentatoarea voastră de pe internet a concursului Eurovision 2020", care va avea loc în luna mai la Rotterdam, a declarat Nikkie de Jager, cunoscută şi sub numele NikkieTutorials, într-o înregistrare video difuzată pe YouTube, platforma care a făcut-o cunoscută pe plan mondial graţie unor tutoriale dedicate artei machiajului, potrivit Agerpres.

Vedeta olandeză are peste 13 milioane de admiratori pe YouTube şi Instagram.

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, a apărut în această înregistrare video alături de cântăreţul olandez Duncan Laurence, câştigătorul ediţiei de anul trecut a concursului Eurovision, desfăşurată în oraşul israelian Tel Aviv.

Nikkie de Jager va prezenta evenimentul prin intermediul conturilor Eurovision de pe reţelele sociale şi de pe YouTube, au anunţat organizatorii.

Ea va avea apariţii şi pe micile ecrane în timpul semifinalelor şi finalei concursului şi va înregistra în prealabil seriale pe YouTube cu concurenţi din mai multe ţări participante.

Tutorialele despre machiaj realizate de Nikkie de Jager au făcut din ea una dintre cele mai renumite prezentatoare din acest domeniu. Ea a colaborat cu mai multe vedete americane, inclusiv cu starleta de reality-show Kim Kardashian şi cu cântăreţele Lady Gaga şi Katy Perry.

În ianuarie, Nikkie de Jager a dezvăluit că este o persoană transgender prin intermediul unei înregistrări video, care a fost vizionată de atunci de 32 de milioane de ori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet