Acestia au declarat ca acest fenomen se petrece din cazua E-urilor consumate de oameni in timpul vietii. Oamenii de stiinta au explicat ca acest gen de substante sunt responsabile pentru conservarea trupului dupa moarte, care duce la fenomenul de "mumificare".

Profesorul universitar Gheorghe Mencinicopschi explica, cu mai bine de un an in urma: "O parte din conservantii care se afla in alimentele consumate sunt stocati in celulele si in ţesuturile adipoase, deoarece organismul uman nu le poate elimina in totalitate. Astfel dupa deces, conservantii acumulati in organism omoara microbii care ar trebui sa descompuna cadavrul. Rezultatul este mumificarea decedatului. Misterul a fost elucidat de doi cercetatori germani prin anii ’80, cand administratia cimitirelor raporta cazuri foarte frecvente de cadavre mumificate. Atunci s-au facut niste studii si s-a constatat ca in cadavrele mumificate se afla o concentratie foarte ridicata de conservanti", potrivit saccsiv.wordpress.com


"Este adevarat, cadavrele se descompun mai greu din cauza E-urilor. Sa stiti ca acest lucru nu este deloc o noutate. In urma cu douazeci de ani, nemtii au descoperit faptul ca trupurile se descompun mult mai lent din cauza E-urilor. Exista o lista intreaga de E-uri care ne mumifica. O sa ajungem cu totii sfinti”, ne-a declarat profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Chimie Alimentara.

Acest fenomen al mortilor "sfinti" a fost observat pentru prima data in Germania, studiile demonstrand ca aditivii alimentari au rolul de a conserva corpul uman, asa cum se intampla si in cazul alimentelor care le contin.

Citește și

loading...