În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că o femeie de 55 de ani, care conducea pe direcţia Breb - Ocna Șugatag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a ajuns pe contrasens, părăsind apoi partea carosabilă prin stânga. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a unei pasagere şi avarierea autoturismului.

Ambele victime au fost transportate la spital, iar conducătoarea auto a rămas internată sub supraveghere medicală.

O altă persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe raza oraşului Borşa. Un tânăr de 24 de ani, din oraş, care conducea un autoturism pe strada Victoriei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a efectuat manevra de depășire a unui autoturism iar la revenirea pe sensul de mers a derapat. Apoi a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu poarta de acces a unui imobil, oprindu-se într-un stâlp din beton al rețelei electrice.

În urma impactului, şoferul a suferit leziuni corporale ce au necesitat internarea în spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În momentul producerii evenimentului conducătorul auto nu purta centura de siguranță. Poliţiştii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și