În doar câteva ore au fost constatate 170 de sancţiuni contravenţionale, iar 21 de şoferi au rămas fără permisele de conducere. Toate acestea ar fi putut fi evitate dacă persoanele de la volan ar fi condus legale.

Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au acţionat sâmbătă împreună cu cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag. Aparatura radar din dotare a înregistrat mai multe autovehicule conduse cu viteză peste limita legală.

Astfel, din cele 79 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 63 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 45 000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere, patru certificate de înmatriculare şi au fost ridicate trei seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Acţiunile au continuat duminică, la Vişeu de Sus. De această dată, încălcarea normelor rutiere a impus aplicarea a 107 contravenţii, a căror valoare a depăşit suma de 63 000 de lei. De asemenea, 10 şoferi au rămas fără permisele de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet