”Aseară în comuna noastră a fost un caz extrem de grav. Este vorba despre un tânăr beat care a vrut să îl omoare pe un băiat din sat. Acesta stătea pe o terasă din sat a venit la el și a vrut să îl bată. Prima dată a intrat cu scuterul direct în masa la care stătea tânărul. Un pic și îi rupea picioarele. Apoi l-a tras de acolo și l-a bătut. Era cu un prieten de-a lui. Dacă nu era doamna proprietară îl omora pe săracul băiat. L-a tras pe jos după el ca pe un câine vrând să îl ducă în spatele blocului să îl spânzure. Nu se poate așa ceva.

Apoi a start ușile localului, a spart mașina poliției care a venit la intervenție, a distrus mașina proprietarei localului. Un jandarm din echipajul de intervenție ne-a spus că nu a mai văzut așa ceva. 7 infracțiuni comise în nici 20 de minute. Tânărul are antecedente și mereu a scăpat basma curată.”, scrie vasiledale.ro

Ce spune IPJ Maramureş

“Aseară, în jurul orei 22.45, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la un scandal produs într-un local din oraș.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, un tânăr de 23 de ani, a provocat avarii cu un suport metalic autospecialei de poliție.

În urma verificarilor polițiștii au constatat faptul că tânărul de 23 de ani, s-a deplasat la localul în cauză conducând un scuter neînmatriculat și fără a deține acest drept.

Pasager pe scuter se afla un alt tânăr de 19 ani, împreună cu care a agresat fizic un bărbat de 36 de ani, aflat pe tarasa localului.

Totodată aceștia au distrus ușa de acces în local.

Conducătorul scuterului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat pentru vasiledale.ro ag. şef Romeo Tămășan, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet