“Centrul aparține DGASPC Maramureș. Am dispus, însă, un control, prin Direcția de Sănătate Publică Maramureș, pentru a verifica dacă s-au respectat condițiile conform legii și dacă acele spații sunt autorizate”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Sorina Pintea.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat, pentru AxaNews.ro, că a solicitat un raport conducerii DGASPC Maramureș.

“Le-am solicitat să ne spună cu precizie ce s-a întâmplat. În orice caz, voi ridica problema în ședința de CJ Maramureș de joi”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Gabriel Zetea.

Reamintim faptul că azi, 3 septembrie 2019, Centrul de Resurse Juridice și Tonal a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că “lansează un apel urgent la acțiune, urmare a unor situații deosebit de grave identificate la Centrul pentru de Recuperare pentru Persoane cu Handicap (fosta secție de dermatologie din curtea Spitalului Municipal) și la Secția de psihiatrie I Bărbați din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, județul Maramureș”.

Vezi ce spune comunicatul CRJ:

FOTO: SIGHETU MARMAȚIEI - Oameni cu dizabilități închiși în cuști și legați cu fâșii din cârpe la Spitalul din Sighet

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și