”Începând cu data de 9.11.2020 se suspendă, pentru o perioadă de 30 de zile, activitățile didactice care impun prezența fizică în unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal a preșcolarilor și elevilor.

Activitățile didactice vor fi desfășurate în sistem on-line, conform Metodologiei-cadru privind desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobată prin Ordinul MEC 5545/2020.

În cazul în care activitățile nu pot fi desfășurate conform prevederilor, inspectoratele școlare județene/inspectoratul școlar București și unitățile de învățământ preuniversitar au obligația să asigure resursele educaționale pentru elevii care nu au acces la tehnologie informațională și internet”, se arată în Ordinul 5972/8.11.2020.

Reamintim că ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat sâmbătă că tezele școlare nu se mai susțin anul acesta școlar. Vor fi înlocuite cu evaluarea sumativă.

Vezi OMEC 5972_08.11.2020

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și