Este vorba despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Autorul accidentului, în urma căruia o femeie a fost rănită, ar fi un polițist de la Brigada Rutieră.

Acesta s-ar fi înțeles să mușamalizeze cazul împreună cu alți trei polițiști de la Brigada Rutieră, printre care și adjunctul acestei structuri, Daniel Piștea, precum și cu alți patru polițiști de la Secția 2, printre care și șeful secției.

Astfel, potrivit unor surse, femeia rănită în urma accidentului a fost dusă la spital sub pretextul unui accident de muncă. Totul s-ar fi întâmplat pe raza Secției 2.

Din informațiile care există în acest moment, victima ar fi suferit o intervenție chirugicală, iar când starea sa s-a amelioaret, femeia a depus o plângere. Ca atare, Parchetul de pe lângă
Judecătoria Sectorului 1 a strâns probe în acest doasar a decis ca cei opt polițiști, printre care și autorul accidentului, să fie reținuți.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii se află în fața judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 1 care vor decide dacă vor fi arestați sau nu.

Șapte dintre ei sunt acuzați de favorizarea infractorului și de fals în acte, iar cel care ar fi comis accidentul este acuzat de părăsirea locului accidentului și instigare la fals.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și