Acesta și proprietarii din acte au fost amendați de către Primar fiecare cu suma de 5.000 lei, iar cel care a demolat și construiește fără autorizație s-a ales cu dosar penal. Cu toate că s-a emis decizie de oprire a lucrărilor, sigheteanul cu poreclă de milioane continuă lucrările nestingherit și fără să fie oprit.

Primarul Vasile Moldovan, ca urmare a celor petrecute și a cerințelor venite din partea unor consilieri locali, a decis să mai facă încă o plângere penală pe numele persoanei în cauză și să deschidă o acțiune în instanță prin ordonanță președințială cu scopul de a opri lucrările și a obține un ordin de demolare a tot ce s-a construit ilegal.

Din păcate, acest sighetean mai are de peste cinci ani un alt dosar penal pentru o faptă similară, iar acel dosar stă prin sertare, fiind pasat între poliție și procurori. Cât timp pe polițiști și pe procurori îi doare fix în cot de dosare penale care putrezesc prin sertare, sigheteanul nostru cu milioanele la el știe că nu are ce păți și face ce dorește, considerând că este stăpân peste oraș. Din păcate, inacțiunea procurorilor îi dau această posibilitate.

Ce se va alege de această speță, rămâne să aflăm.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet