Acesta a luat o oală curată și a umplut-o cu apă, după care a fiert-o până când aceasta s-a evaporat. Sigheteanul a rămas îngrozit când a văzut că pe fundul oalei sunt numeroase depuneri solide pe pereții vasului, unele depuneri de culoare albă și altele de culoare neagră (vezi FOTO atașate la articol).

Acesta a anunțat că va depune plângere la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Maramureș împotriva societății de distribuire a apei potabile din Sighet, S.C. Vital S.A., considerând că a fost pusă în pericol sănătatea publică a sa și a familiei sale.

În urmă cu o săptămână, consilierul local Nicolae Iuga a prezentat public câteva imagini și filmări cu situația dezastruoasă care există la stația de pompare a apei potabile de la Crăciunești, cea care alimentează cu apă și municipiul Sighetu Marmației: pompe vechi, multe dintre ele nefuncționale, o țeavă de canalizare spartă în apropierea puțului de alimentare cu apă. Acesta a mai arătat tot cu aceeași ocazie că a încercat din calitatea de consilier local să elimine Vital S.A. din Sighet, însă a obținut doar două voturi în Consiliul local dintr-un total de 19 consilieri locali (al dânsului și al consilierului local Gavrilă Mihali) și a acuzat societatea Vital S.A. că pune în pericol sănătatea publică a sighetenilor, solicitându-le să remedieze urgent situația existentă la stația de pompare a apei potabile de la Crăciunești.

Sighet 247 solicită SC Vital SA să emită urgent un punct de vedere cu privire la aspectele semnalate în acest articol, punct de vedere ce va fi publicat pe site odată ce va fi primit pe adresa de e-mail a redacției: redactie@sighet247.ro

Articolul apărut pe Sighet 247 cu privire la dezastrul existent în stația de pompare a apei potabile de la Crăciunești poate fi citit la linkul de mai jos:

https://sighet247.ro/s/foto-video-neglijenta-criminala-statia-de-pompare-a-apei-de-la-craciunesti-focar-de-infectie-vital-sa-pune-in-pericol-sanatatea-publica-a-sighetenilor/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet