Deși până mai recent, Ovidiu Nemeș și PNL Maramureș acuzau PDL când aceștia guvernau țara că distruge economia națională și că îi nenorocește pe români, acum același Ovidiu Nemeș arată că PNL și PDL trebuie să fuzioneze: „Vor mai trebui discutate cateva aspecte care tin de nuantele politice ce vor fi agreate in cadrul sedintei comune a celor doua partide. In sedinta Delegatiei Permanente de marti va fi facuta o prezentare a proiectului de statut al noului partid rezultat in urma fuziunii, vor fi anuntate principiile si dispozitiile tranzitorii, iar statutul va fi comunicat tuturor membrilor, pentru a intra in dezbaterea interna”.

In urma dezbaterilor pe statut din teritoriu, propunerile vor fi transmise catre centru unde vor fi supuse dezbaterii, in vederea definitivarii statutului partidului rezultat in urma fuziunii dintre PNL si PDL.

Unul dintre obiectivele majore ale fuziunii PNL-PDL il reprezinta castigarea alegerilor prezidentiale de catre un candidat care sa favorizeze instalarea unei guvernari de dreapta in Romania, tocmai pentru a putea fi puse in aplicare politicile care sa genereze dezvoltare economica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!