Afirmatia vine in contextul in care Calin Popescu Tariceanu a cerut un congres extraordinar al PNL.

„Prin scrisoarea transmisa Partidului National Liberal, Calin Popescu Tariceanu nu face decat sa demonstreze, inca o data, ca este o marioneta a grupului condus de Victor-Viorel Ponta.

Calin Popescu Tariceanu a activat in Partidul National Liberal 25 de ani dar a tradat formatiunea politica prin nerespectarea unei decizii luate de partid si a ales sa urce in barca social-democratilor. PNL nu va lua niciodata decizii vremelnice, asa cum face domnul Tariceanu.

Acum, in campanie electorala, Calin Popescu Tariceanu, manipulat de PSD, scrie o scrisoare patetica prin care cere un congres extraordinar al partidului. Noi, liberalii, ii reamintim domnului Tariceanu, cel care dovedeste ca este orbit si avid de putere, ca un congres al partidului poate fi cerut exclusiv de membrii PNL, iar domnia sa a renuntat de buna voie la calitatea de membru al unui partid pe care l-a si condus o perioada.

Prin acest apel public, Calin Popescu Tariceanu ne demonstreaza tuturor ca face o noua plata in contul datoriei pe care o are fata de PSD, pentru functia pe care i-a oferit-o si anume, aceea de presedinte al Senatului. Calin Popescu Tariceanu uita ca cel care tradeaza poate fi, la randul sau, tradat”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și