Crin Antonescu este hotărât să-l înfrunte pe Victor Ponta. Liderul PNL spune că dacă partenerul său de alianță va dori să îl impună pe președintele PC, Daniel Constantin, pentru funcția de vicepremier, atunci USL nu poate merge mai departe.

„Dacă Ponta vrea să-l impună pe Daniel Constantin vicepremier nu putem să mergem mai departe. E simplu, dacă Ponta vrea să schimbe datele inițiale ale înțelegerii politice după ce a luat tot ce a putut lua. Eu mă întreb și de ce mai există miniștrii domnule. Poate să existe primul ministru, cancelaria primului ministru și secretarul general. Le-a dus pe toate. Dacă nu vrea, dorește într-un mod evident, agresiv și ostentativ să umilească PNL. Chestiunea asta nu se poate. Domnul Ponta trebuie să renunțe la o trăsnaie pe care a adus-o nu știu de ce. Dacă s-ar pune problema să nu mai avem acum USL, cauza nu e Președinția. Cauza e că nu mai putem cauționa ceva ce nu mai este USL, ci este un PSD labărțat cu d`alde știți dvs cine. Ori noi nu ne-am angajat la asta”, a spus Antonescu, la Antena 3.

Întrebat dacă mai este sigur pe sprijinul USL la prezidenţiale, Crin Antonescu a răspuns: „De un an de zile este limpede că PSD nu are de gând să-şi ţină cuvântul”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și