Greitorii liberali spun ca printre personajele care nu si-au platit cotizatia de foarte multi ani se numara si marele om politic Ovidiu Nemes, primarele de Sighetu Marmatiei, care tocmai si-a depus candidatura pentru a conduce PNL Maramures. Asta da tupeu!

Pentru a va face o imagine despre numarul impresionant de luni in care edilul sighetean nu si-a achitat banala cotizatie, va spunem doar ca ea se ridica la cateva mii lei, undeva pe la o mie euro.

Pe lista rusinii, prezentata de altfel si oaspetelui de la centru, se afla si alti primarei de-ai locului, care sunt asteptati pe la casieria partidului, pentru a-si achita cotizatia catre formatiunea politica sub ale carei culori au candidat si s-au ales cu esarfa de edil.

In toamna, vor fi alegeri pentru presedintia PNL Maramures. Ovidiu Nemes, cu carnetul de partid expirat, va candida pentru a reforma partidul din temelii. Probabil, la primul punct al platformei-program pregatita de edilul-catindat se afla si desfiintarea cotizatiei de membru, fapt care il va ajuta pe Nemes sa ajunga presedintele liberalilor de pretutindeni si din totdeauna.

Citește și