Viitorul film va fi produs de companiile Mattel şi Sony Pictures, iar filmările vor începe, cel mai probabil, până la sfârşitul anului, potrivit site-ului deadline.com, conform dailymail.co.uk.

"Filmul îi va permite personajului Barbie să îşi folosească talentele personale şi profesionale pentru a-şi face loc în vieţile celorlalţi şi pentru a le face mai bune, aproape ca o Mary Poppins modernă", precizează producătorii într-un comunicat.

Studiourile de producţie au anunţat, de asemenea, că scenariul filmului va fi scris de Jenny Bicks, scenarista filmului "Ce-şi doreşte o fată/ What a Girl Wants", şi va fi produs de Walter F Parkes şi Laurie MacDonald ("Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3").

"Acum este momentul ca Barbie (...) să joace într-o comedie live-action, contemporană, care va aduce la viaţă personalitatea ei plină de veselie pentru generaţii de fani", a spus Tim Kilpin, vicepreşedinte executiv pentru branduri internaţionale al companiei Mattel.

Intriga filmului va urmări peripeţiile "echipei care se formează între Barbie şi un birocrat stresat, care caută o asistentă, ceea ce generează situaţii teribil de comice", a precizat o sursă pentru publicaţia Hollywood Reporter.

Sony şi Mattel se află la cea de-a doua colaborare, în prezent cele companii lucrând la adaptarea cinematografică a francizei media "Master of the Universe", creată de Mattel, ce include benzi desenate, patru seriale de televiziune şi o colecţie de jucării.

Păpuşa Barbie a fost produsă de fabrica americană de jucării Mattel şi lansată pe piaţă în martie 1959. Crearea păpuşii îi este atribuită femeii de afaceri Ruth Handler, care a fost inspirată pentru trăsăturile lui Barbie de păpuşa Bild Lilli, din Germania.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și