Victima era împreună cu un grup de tineri într-un local din Borșa unde au mâncat. Conform spuselor martorilor în timp ce bărbatul a mers să plătească, agresorul l-a lovit în cap cu un pahar iar apoi l-a lovit peste față. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Conform acestora agresorul se numește Mihali Pintea, administratorul hotelului Roman din Borșa. „Anul acesta a dat cu mașina într-un borșean și când au vrut să îl filmeze la spital cum suflă în etilotest, l-au scos afară. El striga că omul ce filma a dat cu mașina de cinci ori în el. Era beat. Tot el și-a bătut mama anul trecut. Acuma l-a bătut pe omul sta, fără niciun motiv iar poliția nu face nimic” a declarat unul dintre martori.

Victima a ajuns la urgența Spitalului de Recuperare Borșa, unde a primit îngrijiri medicale. Astăzi i s-au mai făcut analize, radiografii și i s-a dat un bilet de trimitere pentru secția Neurochirurgie a Spitalului Județean Baia Mare pentru a i se face radiografii complete. Victima a spus că după ce va avea toate actele medicale, împreună cu un avocat va depune plângere penală împotriva agresorului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Incidentul acesta grav vine la doar câteva săptămână după ce alți doi tineri din Borșa au tăiat un cal cu drujba, după ce a intrat cu tractorul într-o căruță.

Citește și

Comentarii