Un bărbat de 39 de ani, domiciliat în comuna Moisei, şi-a pus în pericol atât viaţa sa cât şi pe a celorlalţi participanţi la trafic. Acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.J.186, în comuna Săcel, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de peste 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost oprit de poliţişti înainte de a fi implicat în vreun accident rutier şi condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Cei care consideră că pot conduce autovehicule pe drumurile publice fără a deţine permisul de conducere care să ateste că deţin cunoştinţe şi abilităţi pentru a conduce un autoturism pe drumurile publice reprezintă un alt pericol în trafic.

Este şi cazul unui borşean depistat ieri de poliţişti pe strada Victoriei din oraş. Pentru că a condus un autoturism fără să deţină permis, acestuia i-a fost întocmit dosar penal iar pentru fapta comisă riscă să-şi piardă libertatea între unu şi cinci ani.

Un sighetean de 63 de ani este cercetat de poliţişti după ce a fost depistat că se deplasa cu autoturismul pe strada Unirii din municipiu chiar dacă are permisul de conducere reţinut iar un bărbat de 35 de ani din Pribileşti este cercetat după ce a fost depistat că se deplasa cu un autoturism ce avea expirată valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și