Sâmbătă, 16.01., pompierii sigheteni au intervenit împreună cu pompierii voluntari în localitatea Budești la un incendiu izbucnit în camera unei locuințe. În urma incendiului, au ars circa 72 de metri pătrați din suprafața locuinței din lemn, mobilier divers, obiecte de îmbrăcăminte și apartură electronică.

Duminică, 17.01., pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit în localitatea Poienile de Sub Munte pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars circa 12 metri pătrați din suprafața magaziei și diverse unelte. Pentru lichidarea incendiului au acționat și pompierii voluntari din localitate.

La Dragomirești, pompierii Gărzii Bogdan Vodă au acționat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unei case. Datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. În urma incendiului, au ars circa 1 metru pătrat de perete din lemn, circa 2 metri pătrați de acoperiș din lemn și 1 kg de untură.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au fost solicitați să intervină la 33 de cazuri de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 10 cazuri, Sighet 3, Fărcașa 3, Bogdan Vodă 4, Vișeu de Sus 1, Borșa 2 și Târgu Lăpuș 9 cazuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet