Conform Prosport, 21 de jucătoare au fost oprite din lotul lărgit de 35 de jucătoare prezentat în primă fază. În lotul de 35, echipa CS Minaur a avut nu mai puțin de șase jucătoare. Acum, în cel de 21 au rămas patru, “sărind din schemă” acum Oana Borș și Ana Maria Tănasie. Pe lista antrenorilor Bogdan Burcea, Robert Licu și Ildiko Kerekes Barbu se află acum patru jucătoare de la Minaur: Anca Polocoșer, Sonia Seraficeanu, Cristina Laslo și Andreea Popa.

România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania și Polonia. Rămâne de văzut câte jucătoare vor face deplasarea la Euro 2020, dar având în vedere experiența edițiilor trecute plus riscul prezentat de Covid-19 în această perioadă, nu este exclus ca România să plece la turneul final cu 18 fete.Lotul României pentru Campionatul European de handbal feminin 2020

Portari: Yuliya Dumanska (Podravka Vegeta Koprivnica – Croația), Denisa Dedu (CSM București), Ana Maria Măzăreanu (Gloria Bistrița)

Extreme stânga: Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău), Nicolaeta Dincă (Gloria Bistrița), Alexandra Dindiligan (HC Zalău)

Interi stânga: Anca Polocoșer (CS Minaur Baia Mare), Cristina Neagu (CSM București), Alexandra Severin (HC Zalău)

Centri: Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare), Eliza Buceschi (Rapid București), Ana Maria Țicu (SCM Craiova), Andreea Rotaru (SCM Gloria Buzău)

Interi dreapta: Ana Maria Savu (SCM Craiova), Laura Popa (Rapid București)
Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (CS Minaur Baia Mare), Laura Moisă (CSM București)

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (CSM Slatina), Raluca Băcăoanu (Gloria Bistrița).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet