Salvatorii montani prezenti au avut atat curs si examen teoretic precum si examen practic toate fiind absolvite cu brio.

A fost o experienta interesanta iar salvatorii montani au avut extrem de multe de invatat de la pilotii profesionisti prezenti pentru a ne pregati, Danny Ungur cu echipa DannyUngur Racing, Ovidiu Pasca cu echipa XPO Motor Sport precum si reprezentantii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv - FRAS.

E inceputul unui parteneriat care cu siguranta se va continua pe viitor , SPJ Salvamont Maramures ,structura profesionista de urgenta ,institutie a Consiliului Judetean Maramures fiind prezenta la etapa din cadrul Campionatului National de Raliu ,viteza in coasta.

Multumim pentru oportunitate partenerilor XPO Motor Sport , Danny Ungur Racing si FRAS iar in curand o noua serie de salvatori montani ai SPJ Salvamont Maramures vor beneficia de experienta partenerilor nostri pentru a se pregati in conducere defensiva.
Aceste cursuri ne vor pregati pentru accesul mai rapid si in siguranta in zonele cu acces dificil !

Pentru siguranta dvs pe munti ! Acolo unde suntem si vom fi mereu prezenti atunci cand va fi nevoie de noi, notează Salvamont Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet