În fapt, ieri, 21 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliție Satulung au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că în noaptea de 20 spre 21 iulie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea unei locuințe din localitatea Hideaga, de unde au sustras un motocultor, în valoare de 1.500 de lei.

La fața locului, a fost solicitată Grupa Canină din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, formată din Agent de poliție Bandi Alexandru, Agent principal Onea Lucian și ofițerul patruped TEBA, specializat în prelucrarea urmei de miros uman.

Imediat, Teba și-a luat în serios atribuțiile de serviciu și a parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri până la imobilul unui tânăr de 16 ani din Satulung, unde polițiștii au identificat, într-o anexă din spatele casei, motocultorul și alte câteva bunuri care ar fi fost sustrase din localitățile Hideaga și Colțirea de patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 27 ani.

Toate bunurile identificate au fost preluate de polițiști pe bază de dovadă, iar Teba ”le-a ținut morală” celor patru tineri bănuiți de sustragerea bunurilor.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și