„`Povești de iarna` este un album complex, ce îți creează emoții pe care nu credeai că le poți avea ascultând muzică. Este dramatic, dar și calm, este înălțător, pozitiv, răscolește cele mai adânci zone ale inimii tale. Ascultă versurile, trăiește muzica! Cântecele astea sunt tot ce am avut mai bun în ultima perioadă. Am scris muzica celor 11 piese ale albumului și versurile a 8 dintre ele. Celelalte au fost magistral potrivite de Andreea Andrei, Mircea Rusu și fostul meu coleg de liceu, Marius Marincaș, iar una din ele este o colaborare frumoasă, alături de colegele mele de facultate `The Twisters`.

Acest album a fost cea mai intensă preocupare a mea, din luna august până în noiembrie. Am fost inspirată de momente din viețile noastre, ale tuturor, încercând să alin, prin muzică, inimile celor care au nevoie de cuvinte de iubire, pentru a trece peste momente grele. Am vrut să insuflu, totodată, și momente pozitive, de iubire, pînă în zborul inimilor noastre.

Orchestrațiile unor piese au fost făcute de bunii mei prieteni și colegi Andrei Tudor, Cristian Faur, Călin Ionce, Norbert Covacs, iar câteva piese le-am orchestrat chiar eu, avându-i alături pe colegii mei de trupă care au interpretat excepțional partiturile – Mădălina Pirici vioară și voci adiționale, Adina Nelu – flaut și voci adiționale, Daniel Pirici – chitară bas, Daniel Bourosu – Chitara solo, Radu Bucura- tobe. Masterul a fost făcut în Statele Unite ale Americii.

Sper ca acest album să miște ceva în inimile celor care îl primesc în suflete, să-și transmită mesajul de iubire de care are atât de multă nevoie lumea în care trăim „, a povestit Paula Seling despre cel mai nou album al ei.

Citește și

Comentarii