Împreună cu band-ul care o acompaniază, Paula Seling va avea o prima apariţie într-un recital la Hard Rock Café din Bucureşti, pe 20 martie, de la ora 21.00. Apoi, pe 23 martie, Paula Seling va concerta la Filarmonica "Banatul" din Timişoara, iar, pe 24 martie, la Filarmonica "Oltenia" din Craiova. Ambele concerte vor începe la ora 19.00, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

De asemenea, Paula Seling va susţine concerte în Bruxelles, Amsterdam şi Londra.

Programul spectacolelor va include cele mai cunoscute piese din repertoriul Paulei Seling, între care "Ploaie în luna lui marte", "Trurli", "Ce bine că eşti", "Timpul", "Promit", cântece mai noi, precum "Acasă" şi "Pansament", dar şi piese-tribut adus unor mari artişti internaţionali - "Caruso", "I Will Always Love You" şi "September". Totodată, nu vor lipsi piesele care poartă emblema Eurovision: "Playing With Fire" şi "Miracle".

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa "Miracle", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă, la Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și