În mandatul său, prefectul s-a umplut de ridicol de multe ori. A fost umilit de ciubucarii de la substația de Ambulanță Sighetu Marmației care reparau o mașină într-un garaj în timp ce prefectul care însoțea o delegație condusă de directorul DSP Rareș Pop, au fost ținuți la ușă pe motiv că nu se găsește cheia!

La comemorarea eroilor Revoluției, în 2013, soborul de preoți a uitat de coroane și nu le-a sfințit, prefectul girând astfel o manifestare păgână.

În loc să demisioneze sau să le reproșeze preoților cele întâmplate, el i-a felicitat uitând că dacă acei oameni nu mureau la Revoluție, popii nu ajungeau să facă averi colosale și nici el nu ajungea prefect vreodată.

Nu de multă vreme a fost ironizat pentru faptul că își sigilează prea des și nejustificat biroul, gurile rele spunând că o face chiar și când merge la toaletă.

De numele lui Rohian se leagă și nemulțumiri ale unor reprezentanți ai instituțiilor din subordine care se plâng de faptul că nu pot colabora cu șeful lor. Cele mai mari probleme le are însă cu partidul care l-a propus în funcție, PSD.

În septembrie 2013, președintele Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș îi dădea o bilă neagră prefectului pentru o bâlbâială administrativă care a lăsat Maramureșul nereprezentat la întâlnirea Euroregiunii Carpatia de la Zakopane din Polonia de unde puteam să ne alegem cu fonduri europene pentru protecția pădurilor afectate.

De atunci i s-a umplut podul lui Zetea cu bile negre și poate au ajuns să-i dea pe afară. Era vorba că-l propune pentru schimbare la a treia! Acum e vorba că îl schimbă luni, 30 martie 2015! Săptămâna trecută, gogomanul nostru s-a dat răcit la… dermatologia Spitalului Județean Baia Mare. Schimbați-l oameni buni, se chinuie prea mult!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și