Un echipaj al Poliției Locale Găești a observat mai mulți tineri care aruncau cojile de semințe pe jos, pe o alee din Parcul Copiilor din oraș.

Aceștia au primit o pedeapsă exemplară.

„Erau mai mulți tineri acolo, doar cei care au mâncat semințe au dat cu mătura. Am vrut să-i educăm, să termine, că e prăpăd, mănâncă semințe și e foarte ușor să le dai amendă, dar am zis că, în prima fază, să-i punem să dea cu mătura”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dan Anghelina, coordonatorul Poliției Locale Găești.

Măsura luată de polițiștii locali este văzută ca un lucru bun și de primarul orașului Găești.

„Este foarte bine cum au procedat polițiștii, pentru că eu nu stau în urma lor, să vin în urma lor să mătur. Eu am, la ora actuală, la sectorul spații verzi, 15 persoane și orașul meu se întinde pe zeci de kilometri. Avem niște parcuri extraordinar de frumoase, foarte bine îngrijite și nu mi se pare normal să stau să vin în urma lor să mătur. Și mai au și atitudini de anul 2019. Mi se pare că nu e nimic umilitor că i-au pus să măture acolo. În primul rând, cred că vor vedea și alții și cred că se vor gândi de două ori înainte să facă treaba asta”, a precizat, pentru MEDIAFAX, edilul Grigore Gheorghe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și