Mai mulți indivizi, majoritatea din municipiul Carei, ar fi fost conduși la sediul Poliției și al Parchetului în vederea audierii. Din câte se pare, acțiunea ar aparține procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Informația nu a fost încă confirmată de către DIICOT.

Dacă pe raza municipiului Satu Mare și al orașului Negrești-Oaș s-au făcut mai multe acțiuni de acest gen, a venit și rândul municipiului Carei.

Reamintim faptul că primarii din zona Careiului s-au plâns de mai multe ori de faptul că traficul și consumul de droguri ar fi în floare. În ultima perioadă, primarul comunei Foieni, Brem Laszlo, și viceprimarul comunei Petrești, Otto Marchiș, au tras un semnal de alarmă.

”Există o mare problemă în zona Careiului. Se consumă droguri în rândul tinerilor. Aveți grijă cu acest fenomen, trebuie luate măsuri”, a declarat primarul comunei Foieni, Brem Laszlo.

Aceștia au invocat o serie de accidente produse recent și puse pe seama consumului de stupefiante. Unul dintre primari a declarat pentru PresaSM că astfel de substanțe s-ar vinde într-un local din municipiul Carei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și